NYHETER

Precont segrare i omfattande upphandling av OKQ8

OKQ8_logo_png

Precont och OKQ8 har idag tecknat avtal avseende Mystery Shopping och Kontrolltjänster.
Avtalet omfattas bl.a av besök på OKQ8´s samtliga 450 enheter i Skandinavien, varav ca 350 st i Sverige och ca 100 st i Danmark.

”Det här stärker vår position som ledande aktör i Norden. Uppdraget passar väl in i vår affärsmodell då det ställs höga krav på leveranskvalité och flexibilitet i kombination med flertalet enheter och stor geografisk spridning. Vi ser fram emot ett spännande samarbete och att bistå OKQ8 i mäta och utveckla mötet med kunden.”

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag.
Läs mer om OKQ8 här

Avtal med Texas Longhorn!

Texas-Longhorn_Logo_SV

Precont har tecknat avtal med Texas Longhorn avseende kontrolltjänster och Mystery Shopping på samtliga ca 35 st enheter i Sverige med start 2018.

Texas Longhorn har idag ca 20 år sedan etableringen kommit att bli ett omtyckt och väletablerade varumärke i Sverige för köttälskare.

https://www.texaslonghorn.se

 

Nytt samarbete och avtal med Venue Retail Group!

venue

Precont har tecknat avtal med Venue Retail Group gällande kontrolltjänster och Mystery Shopping på deras butiker i hela Norden.

Venue Retail Group AB (Publ) är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 127 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent, Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Venue Retail Group AB (Publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [VRG B] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 420 medarbetare.

venueretail.com

Nytt avtal med Canal Digital!

orig_canal_digital2

Precont har tecknat avtal med Canal Digital och C-more gällande Licenskontroller i hela Sverige.

Canal Digital är ett distributionsbolag inom tv och interaktiva tjänster som grundades 1997. Företaget är idag en av de största bolagen inom satellit-tv-distribution i Norden.

canaldigital.se

Nytt avtal med Twilfit!

twilfit_beskuren

Precont har tecknat avtal med Twilfit för kontrolltjänster på samtliga butiker i Sverige.

Twilfit är en underklädeskedja som grundades 1922 och har idag ca 56 st butiker i Sverige.

twilfit.se

Fördjupat samarbete med NetOnNet!

retailer-logo-netonnet-500x120-300dpi

Precont och NetOnNet fördjupar sitt samarbete med leverans av kontrolltjänster på samtliga butiker i Sverige, butikerna i Norge samt Centrallager och Huvudkontor.

NetOnet är en av Nordens ledande helelektronikkedjor med ca 35 enheter i Sverige och Norge.

netonnet.se

Avtal med Redfellas Sverige!

logo

Precont har tecknat avtal med Redfellas för kontrolltjänster och Mystery Shopping.

Redfellas är en kafékedja som varvar traditionellt fika med hälsosam snabbmat i en lekfull maffiamiljö. Redfellas finns på 9 st platser i Sverige och har en tydlig tillväxtstrategi med siktet inställt på en internationell marknad.

redfellas.se

Idun & Precont ny ägarpartner i norska Pegasus Kontroll AS!

Idun & Precont ny ägarpartner i norska Pegasus Kontroll AS – skapar Nordens ledande aktör inom Kontrolltjänster & Mystery Shopping!

Precont och Pegasus har haft ett nära och framgångsrikt samarbete sedan 2015. Bolagen har tillsammans servat sina kunder i Norden och haft ett värdefullt kompetensutbyte med vissa gemensamma kunduppdrag. Under tiden har det växt fram en vilja att fördjupa samarbetet och gemensamt göra något ännu bättre och större på nordisk basis.

Idun Handel & Industri, som under 2016 investerade i Precont, har idag investerat i Pegasus Kontroll. Idun blir huvudägare i båda bolagen samtidigt som bolagsledningen sitter kvar som delägare. För Precont och Pegasus innebär det nya partnerskapet på kort sikt ”business as usual” med samma ledning och en gemensam integrationsagenda på lång sikt.

Investeringen sker utan tidshorisont med ett passivt ägande på permanent basis. Idun kommer att vara ett stöd till bolagsledningen för att bidra med kompetens genom styrelsearbete samt kapital för exempelvis framtida investeringar.

Den numera nordiska koncernen med ca 200 hel och deltidsanställda i främst Sverige, Norge och Finland omsätter på årsbasis omkring 75 mkr.

Resultatet blir ett vassare kunderbjudande, med t.ex ett bredare tjänsteutbud, starkare förmåga att leverera över landsgränserna och en högre effektivitet i tjänsteorganisationen än konkurrenterna i Norden. Vi blir samtidigt en attraktivare arbetsgivare.

-Det har varit imponerande och inspirerande att följa Pegasus resa och se vilket välskött och fint bolag de utvecklat under sina 20 år. Vi har sett Pegasus lite som vår ”norska tvilling” eftersom det finns många likheter i affärsmodellen. Det finns även en del olikheter där vi kan lära oss mer av varandra och göra saker ännu bättre tillsammans som en enhet. 

Vi har haft ett fantastiskt samarbete och byggt upp en stark relation och tillit inom ledningen. Det känns därför oerhört roligt och spännande men också naturligt att vi nu tar detta steg till ett gemensamt ägande. Det gör oss till en klart starkare aktör med ännu bättre förutsättningar att skapa nya affärer, säger Robert Malmqvist.

Vi ser fram emot att nu fortsätta växa och utvecklas på den nordiska marknaden som en gemensam enhet med spetskompetens och leveranskvalité till våra kunder som fortsatt högsta fokus. Vi är väldigt stolta och tacksamma över att nu bli den ledande aktören i Norden inom Kontrolltjänster & Mystery Shopping.

idun-precont-pegasus

F.v Jonas (Idun), Thomas (Pegasus), Robert (Precont), Øyvind (Pegasus) och Adam (Idun)

Kort om Pegasus Kontroll AS

Pegasus är en norsk specialiserad aktör inom säkerhet och undersökningar som grundades för 20 år sedan. Bolagets historia, med rötter från säkerhetsbranschen och svinnbekämpning samt kombinationen med mystery shopping och inte minst bolagets tillväxtresa, påminner om Preconts.

Läs mer på: www.pegasuskontroll.no

Avtal med Lyko

lyko

Precont har tecknat avtal med Lyko för kontrolltjänster och Mystery Shopping.

Syftet är att utveckla försäljning och service i mötet med kunden samt förebygga internt svinn. Avtalet omfattas av samtliga fn. ca 35 butiker/salonger i Sverige och Norge.

Lyko är ett familjeföretag med passion för hårvård och skönhet. Verksamheten består av ett helägt butiksnätverk samt Lyko.se, en av Sveriges ledande destinationer för hårvårds- och skönhetsprodukter på nätet. Lyko sysselsätter totalt drygt 400 personer.

lyko.se