Om PreCont

- Precont är sveriges ledande leverantör av kontrolltjänster och Mystery Shopping. Vi levererar tjänster i hela landet och har uppdragsgivare i mer eller mindre samtliga orter från Ystad till Kiruna

OM FÖRETAGET

Precont är ett familjeägt, nischat säkerhets- och undersökningsföretag. Med mer än 25 års erfarenhet och över 12.000 kundobjekt täcker vi idag upp landets samtliga orter. Vi är stolta över att vara ett ledande bolag i branschen och ett av Sveriges snabbast växande företag.

Vårt huvudsyfte är att förebygga och avslöja internt svinn samt mäta och förbättra kundupplevelsen. Våra tjänster används inom detaljhandeln, dagligvaruhandeln, hotell, restaurang och nattklubbar, spelbolag, rederier, tåg- och flygbolag för att ge våra kunder ökad kunskap, minskat svinn och en god kontroll över sin verksamhet.

– Ladda ner vår nya broschyr –

Alla våra tjänster har gemensamt att rikta sig mot internt svinn och/eller kvalitetsmäning/rutinuppföljning. Våra tjänster utförs endast av egen rekryterad och utbildad personal som utgår från våra kontor i landet.

map-img

Vision:

”Vi ska vara Sveriges ledande företag inom segmentet kontrolltjänster samt vara en attraktiv arbetsgivare.”

Affärsidé:

”Precont erbjuder kvalitativa kontrolltjänster. Med lång erfarenhet och ett väletablerat rykte ska Precont vara det självklara valet av leverantör för kontrolltjänster som ger kunden ökad kunskap, minskat svinn och bättre kontroll.”

Utveckling på 12 år:

”En unik framgångssaga”

precont-utveckling2

Just nu

  • Precont och Reitan Convenience Sweden har tecknat avtal avseende Mystery... Läs mer →

  • Precont och OKQ8 har idag tecknat avtal avseende Mystery Shopping... Läs mer →

  • Precont har tecknat avtal med Texas Longhorn avseende kontrolltjänster och... Läs mer →

Nyhetsarkiv