En bred kompetent mix av personer

-Vår personalstyrka består av en kompetent mix av personer med bred blandning av olika bakgrunder, erfarenheter och utbildning

PERSONAL

”-Styrkan ligger i mixen och kvalitetssäkringen”

Vår personal

Vår personalstyrka består av en kompetent mix av personer med bred blandning av olika bakgrunder, erfarenheter och utbildningar. Genom personal med erfarenheter mellan allt från handelsyrken, ingenjörsyrken till serviceyrken och väktaryrken passar vi in väl i var kunds unika miljö.

Precont´s tjänster levereras enbart av egen anställd personal som utgår från något av våra kontor i landet. Ca 120 st olika personer genomför uppdrag åt olika kunder löpande var månad. En stor del arbetar i långa såväl som korta projekt där personer löpande skiftas, då uppdragens karaktär ofta ställer krav på variation av ett visst antal olika ansikten och personer.

I vår rekryteringsprocess ingår det alltid att fysiskt möta och personligen intervjua samtliga personer som är aktuella för anställning. Förutom teoretiskt intern utbildning genomgår personal praktik tillsammans med handledare, innan uppdrag utförs på egen hand. Var specifik tjänst kräver sin utbildning och vi föredrar att arbeta med ett mindre antal personer som är specialiserade på särskilda tjänster och uppdrag, för att maximera kvalitén i leveransen såväl som i rapporteringen. Samtliga uppdrag i hela landet planeras centralt av vår planeringsenhet om exakt när, var, av vem och hur de ska utföras och vi tillhandahåller alla verktyg  som behövs för att utföra uppdragen.

Precont Academy

All personal genomgår en unik uppdragsspecifik internutbildning enl. vår modell ”Precont Academy”. Internutbildningen består av en noggrann teoretisk genomgång samt workshops inriktade på de olika tjänsterna med praktisk övning i olika miljöer. Vidare sker ytterligare personlig praktiskt övning med rutinerad handledare och teamchef. Alla tjänster skiljer sig från varandra och har varierande krav på profiler och egenskaper hos personalen. Generellt specialiseras personal på en eller flera sorters tjänster.

Inloggning till personalportal

Logga in på personalportalen för att hitta b.la mallar, schema, planeringar och annan nödvändig information för dina uppdrag.

Direktlänk: http://www.precont.net/

Webutbildning till personal

Logga in på vår utbildningsportal för att komma till Precont´s webutbildningar. Här genomför du utbildningsprogram med tillhörande prov för aktuell tjänst eller specifikt uppdrag.

Direktlänk: http://precont.docebosaas.com/

Just nu

  • Precont och Reitan Convenience Sweden har tecknat avtal avseende Mystery... Läs mer →

  • Precont och OKQ8 har idag tecknat avtal avseende Mystery Shopping... Läs mer →

  • Precont har tecknat avtal med Texas Longhorn avseende kontrolltjänster och... Läs mer →

Nyhetsarkiv